DIT IS FAIRPLAY

Fairplay is de e-sportvereniging voor studenten in Groningen. In samenwerking met de ACLO willen wij e-sports op competitief niveau bevorderen, en daarbij vooral een gezellige sfeer creëren. Zo organiseren we bijvoorbeeld trainingen en competities, maar ook meer ontspannen activiteiten. We hebben als doel om een ontspannen sfeer te creëren in onze vereniging waar je niet perse op competitief niveau hoeft mee te doen, maar waar je ook simpelweg enthousiast kunt zijn met anderen over je favoriete spellen!

Op dit moment verzorgen we trainingen en competities. Mensen met interesse in games worden begeleid om beter te kunnen spelen, of simpelweg om lol te hebben. We zijn open voor elk spel, als je er eens over wil praten, stuur ons dan een bericht. We hebben enthousiastelingen voor zo’n beetje elk spel of console zoals Smash, Rocket League, League of Legends, CS:GO, CoD, Fifa. Niet alleen de competitieve spellen, maar ook single player experiences, speed runners, party games zijn altijd grote hits! Er zullen altijd een verscheidenheid aan andere spellen gespeeld worden en beschikbaar zijn tijdens wekelijkse avonden, LAN-parties en andere evenementen. Ook beschikken we over een actieve Discord server waarmee we in contact blijven met ieder lid.

Bij onze vereniging wordt een gezellige community opgericht. Iedereen die enthousiast is voor gamen, competitie en gezelligheid is welkom! Zo welkom zelfs dat je gratis en voor niets langs mag komen! Tot 3 keer aan toe mag je gezellig met je vriend(en), of alleen natuurlijk, mee komen genieten van de echte leden ervaring! Zonder twijfel wil jij daarna nooit weer anders en word jij meteen lid van GeA Fairplay! Voor maar €30,00 (met een extra jaarlijkse betaling, afhankelijk van het spel waarvoor je wilt trainen) kun jij ongelimiteerd genieten van al onze evenementen zonder bijna ooit venue fees of andere toegangskosten te hoeven betalen! Dus als je slim bent schrijf je je meteen in en geniet je mee van de gehele ervaring!

Zoals je ziet zijn er te veel redenen om op te noemen, kom eens gezellig langs en deel de ervaring zelf, we zien je daar! We komen, tenzij anders vermeld, op verscheidene avonden samen. Normaal gezegd tussen 19:30 – 22:30 kun je altijd even komen kijken en mee doen! Volg ons op Discord voor meer informatie.

We zijn op het moment aan het verhuizen naar een nieuwe locatie. We houden je op de hoogte langs onze website, de nieuwsbrief en Discord!

DIT DOEN WE

Toernooien

We organiseren regelmatig competities om e-sports te bevorderen
We verzorgen zowel interne als externe competities
Daarnaast zullen we als Fairplay ook competities door het hele land bijwonen

Wekelijkse avonden

Ben jij het zat keer op keer ingemaakt te worden in elke game? Ben jij misschien die persoon die iedereen altijd inmaakt? Nou, bij ons zijn jullie allebei aan het juiste adres. Elke week organizeren wij een event. Deze evenementen bestaan uit educatieve avonden, competitie avonden, casual avonden en andere speciale evenementen. Je kun eindelijk iedereen verslaan na onze educatieve avonden. Je kunt je nieuw vergaarde skills showen tijdens de competitie en daarna kun je een beetje bijkomen van de strijd tijdens een van de casual avonden. Kortom, voor ieder wat wils

Community

Fairplay bouwt een community op van enthousiaste mensen met dezelfde interesse
We zijn gevestigd in Groningen, maar hebben ook veel contact met andere e-sportverenigingen uit het hele land

Social Nights

Elke twee weken organiseren wij 'social nights'. 'Socials' zijn een goede plek om de andere leden van de vereniging (en van andere studenten sport verenigingen) te leren kennen. Het wordt gehouden in onze vaste kroeg. Voor meer informatie, abonneer je op onze nieuwsbrief of kijk op Discord!

Nieuws

Smash training continuing

After a grueling lockdown, restrictions are loosening so we can finally start Smash training up again! Smash training will be…

Read more


Corona Update

We regret to inform you all that we will be seizing all Fairplay nights for the time being. We have…

Read more


First Monthly Tournament

Congratulations to T-spoon for winning the November Fairplay smash monthly! After being sent to the losers bracket he came all…

Read more


meer nieuws

Bestuur

Herman “Fate” Doze Secretary

Herman “Fate” Doze

Favourites:
League of Legends
Age of Empires
Mount & Blade

Linus “LINX” Denning Treasurer

Linus “LINX” Denning

Favourites:
Super Smash Bros Ultimate
Rainbow 6 Siege
Evolve

Jordy “MrShroom” de Lange Chairman

Jordy “MrShroom” de Lange

Favourites:
Hollow Knight
Beat Saber
Super Smash Bros Ultimate

Het "Hoe word ik lid dan?"-
stappenplan

1

Klik hier voor het online formulier! Of klik op deze link en download het formulier.


2

Vul het formulier in (digitaal of geprint)


3

Stuur het formulier naar geafairplay@gmail.com


AND THATS IT!

Bovenstaande kan altijd tijdens een van onze wekelijkse avonden.
Je kunt je daar ook inschrijven of het formulier inleveren.
Kom eens langs!

About Us

Sponsors

News

Where to find us