Nieuw jaar, nieuw Fairplay!

Hopelijk is iedereen nog gezond en heeft men genoten van de vakantie. Wij van Fairplay zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor het komende jaar en willen jullie graag een klein inzicht bieden in ons proces. Vanwege Corona maken wij plannen voor zowel fysieke als digitale evenementen, dus hoe het ook verloopt, ons verenigingsleven blijft hoe dan ook actief!

Zo wordt een grote focus van Fairplay dit jaar de uitbreiding naar nieuwe games. Competities voor games zoals Rocket League en League of Legends. We proberen trainingen en/of master classes te organiseren, maar ook door bouwen aan onze community. Het gaat niet alleen om competitief eSports, maar ook om gezelligheid, vrienden en sociaal contact. Allemaal zodat we alle gepassioneerde gamers rondom Groningen bij elkaar kunnen brengen. Natuurlijk gaan wij dit alles doen zonder de kwaliteit van Smash te compromitteren.

Even een greep uit de huidige agenda:
– Een keiweek workshop op 13 Augustus voor Rocket League en Smash
– Een live Q&A sessie op 14 Augustus rond 14.00
– ESN demo presentatie op 29 of 20 Augustus
– Ergens in het begin van het jaar een klein Super Smash Bros toernooi
– Intro toernooi op 18 September voor League of Legends en Rocket League
– Competities voor zowel Smash en Rocket league in het eerste halfjaar

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in de nabije toekomst, dan wel fysiek, dan wel digitaal. Wil je in contact komen met ons, onze leden of andere gamers kom dan eens langs op onze Discord:
http//discord.gg/BsVdAv7

Hopelijk zien we je daar!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments