Coronacrisis en Fairplay

Zoals eenieder ongetwijfeld weet kampen we ook in Nederland met dit virus. Gelukkig zijn er vele maatregelen getroffen om de verspreiding van dit virus tegen te gaan, en ook wij als Fairplay spelen hier een rol in. Vanwege dit, is ook Fairplay de komende weken nog dicht, geplande weekly nights zijn afgelast en zelfs MetaMorph komt onder druk (Over MM4 doen we verder voor alsnog geen uitspraken, hier komen we later op terug). De reden dat ook wij alles aflassen is tweedelig: De eerste is natuurlijk dat wij graag onze leden en bezoekers graag gezond willen houden, en we denken dat met zijn allen op elkaar geklonterd samen gamen hier nu niet aan bij draagt. Ten tweede zijn zowel de ACLO als het sportcentrum dicht de komende weken, dus onze ruimte is daarmee ook niet beschikbaar.

Desalniettemin, zijn wij Fairplay en hebben wij het geluk een uitzonderlijke sport te beoefenen met zijn allen. Een sport die zeker niet alleen plaats kan vinden op locatie, maar zelfs vanuit je woonkamer tijdens wat voor maatregelen dan ook. Dus mocht je deze hele crisis even zat zijn en gewoon jezelf vergooien in een spel met je vrienden kom dan gezellig langs op onze Discord! Hier kun je altijd gelijkgestemden vinden en nog steeds alle friendlies/competities/sociaal contact verkrijgen die je hartje begeert.

We hopen dat iedereen gezond en wel thuis zit en hopen jullie, wanneer dit allemaal voorbij is, weer bij Fairplay te mogen ontvangen. Vooralsnog, tot in de Discord! En we houden jullie op de hoogte over wanneer we weer open gaan!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments