We’re back!

Hallo allemaal! Wij zijn vanzelfsprekend terug met nog meer plannen dan het vorige jaar! Naast onze steady Smash Ultimate scene en activiteiten hebben we plannen voor toernooien in CS:GO en League of Legends. We gaan gethematiseerde casual avonden hosten en ook non-gaming sociale activiteiten organiseren, voor als je niet genoeg van ons krijgen kan! Ook bieden we nu een half-jaar abonnement aan voor 20 euro zodat ook iedereen die hier maar een half jaar is mee kan genieten van onze vereniging!

In het komende half jaar hebben we al plannen voor zo’n 4 toernooien over 3 games met geweldige prijzen, training sessies, social events en competitie avonden. Voor meer informatie kun je ook naar onze Facebook pagina of Discord (links onder contact). Of… Kom gewoon eens langs, iedereen is welkom om een paar keer te komen kijken!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments