Monthly drinks!

Het is weer de meest gezellige tijd van de maand! Ja ja ja, het is weer de social night met de andere verenigingen! Even een pauze van al dat gamen en gewoon eens gezellig doen, beetje de gewone student uithangen? Kom dan met ons mee en geniet van een geweldige avond met ons en de leden van Deltaserat, Northside Barbell, Puglice, de Mattekloppers, Noordpole en STUGG! We komen tesamen in de bar All Round zodat je naast je drinken en leuke gesprekken ook de mogelijkheid hebt gezellig te poolen, air hockey te spelen en/of darts te spelen! Breng je vrienden, dates, vrienden van vrienden, opas en omas, ze zijn allemaal van harte welkom op 19 September vanaf 21:30 bij All Round, Akerkhof 4a, 9711 JB, Groningen.

We zien jullie daar!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments