Gratis Middag Gamen + Toernooi!

Eyooo, ben jij fan van gamen? Helemaal klaar om je vrienden in te maken, of om gewoon te chillen met wat party games? Wil je misschien je spel verbeteren, of ben je gewoon op zoek naar mensen zoals jij?

Als het antwoord op welke van die vragen dan ook ja is, dan ben je bij ons aan het juiste adres! GeA Fairplay organiseert is bezig het eerste toernooi van dit schooljaar op te zetten, en het belooft een mooie middag te worden. Ten eerste, het is gratis voor iedereen! Lid of geen lid, jong of oud, bij ons ben je welkom! Wat het toernooi aangaat kun je helaas alleen meedoen als je de mogelijkheid hebt om een ACLO kaart aan te schaffen. We hosten een toernooi voor Super Smash Bros. Ultimate, naast een assortiment aan andere spellen en gewone gezelligheid! Dus zelfs als Smash niet echt je ding is, kun je je prima een hele middag vermaken met mensen zoals jij en wat casual fun! En hey, het is gratis…. Niks te verliezen toch?
Dus, neem je vrienden mee, breng je huisgenoten, nodig je vriend(in) uit en pak je oma, de goudvis van je broer en de hond van de buren maar vast in, en dan zien we je daar!

Nog even in het kort:
Wat: Super Smash Bros. Ultimate tournooi en een middag van sociaal en casual gamen
Waar: Onze gewoonlijke plaats, de lunchroom van de ACLO (ingang via de sportsbar) (Blauwborgje 16)
Wanneer: 5 Oktober, 12:00-18:00
Prijs: 1 jaar gratis lidmaatschap voor Fairplay! (exclusief ACLO-kaart)

Mocht je nog vragen hebben in welke vorm dan ook, twijfel dan niet en zoek even contact via email, discord of een ander platform! (zie contact and over ons).
Hopelijk zien we je daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.