Verbeter en Test je Skills!!!

Allereerst, onze wekelijkse evenementen zullen vanaf volgende week allemaal op woensdag zijn. Volgende week zullen we vooral focussen op het  beoefenen van competitieve Smash, sinds het onze eerste trainingsavond is.

Volgende week zal er een presentatie gegeven worden over een aantal basic Smash 4 mechanics en over beter worden als speler. Daarnaast zullen we kijken en tegen jullie spelen om specifiekere tips te kunnen geven.

Voor onze Melee fanatiekelingen proberen we ook Groningens beste Melee speleres daar te krijgen, zodat ook jullie een goede practice-sessie kunnen hebben.

 

Verder is er een Smash toernooi in Groningen aankomende zaterdag: Hyperfocus September. Hyperfocus organiseert maandelijkse toernooien voor Smash 4, Melee en Project M elke laatste zaterdag van de maand van 17:00 tot meestal rond 23:00. De toernooien worden gehouden bij Jimmy’s, Herestraat 100.

Voor meer informatie en registratie: https://www.facebook.com/events/241003826564389/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1537817845908384

https://smash.gg/tournament/hyperfocus-september-2018/details

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments