Onze eerste wekelijkse avond

Eindelijk is het zo ver! Deze week beginnen we officieel met onze wekelijkse avonden in de ACLO. We kijken er naar uit om jullie komende woensdag tussen 19:00 en 23:00 te zien voor een avond competitief en casual gamen. Deze tijd en dag zal waarschijnlijk aangehouden worden voor het grootste deel van onze wekelijkse avonden. Ze zullen plaatsvinden in de kamer naast de sportbar (deur in sportbar) in de ACLO (Blauwborgje 16).

Komende woensdag is iedereen de hele avond welkom zelfs als je nog geen lid bent van Fairplay, dus neem je vrienden mee als zij ook van Smash houden of gamen in het algemeen.

Er zullen setups beschikbaar zijn voor zowel Smash 4 als Melee, maar er zullen ook wat casual pc games beschikbaar zijn. Zoals altijd ben je vrij om je eigen gamebare apparaten mee nemen, wat dat ook mag zijn. Het meenemen van je eigen controller voor smash wordt gewaardeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.