LAN-Party en Smash-toernooi

We zijn los en meteen al ons eerste evenement op de planner! Het is allemaal geweldig, want: 1. Het is gratis; 2. Je hoeft geen lid te zijn; 3. Je kunt nog geld winnen ook! Waar wacht je nog op? Het staat geplanned op 26 April vanaf 15.30. We houden het in een lunchroom in het ACLO-gebouw (Blauwborgje 16). Het duurt tot om en nabij 00.00, zodat jij nog alle tijd hebt om te genieten van Koningsnacht 😉 Om iedereen te faciliteren die tot later les heeft laten we het toernooi wat later beginnen. Namelijk om 17.30.

Oh ja, je hoeft je niet in te schrijven, maar het zou wel fijn zijn als je bij ons facebook event jezelf even op “Gaat” zet. Dat helpt ons met inschatten hoeveel van jullie we kunnen verwachten! Ja, goed zo? Mooizo, zien we je dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.