Foto’s LAN-party & Smash tournaments

Hallo iedereen! Wij willen, ook al is het al een tijdje geleden, iedereen graag alsnog hartelijk bedanken voor hun komst naar ons allereerste evenement. Erop terugkijkend zijn wij bij Fairplay het met elkaar eens dat het redelijk geslaagd was. Iedereen was enthousiast en vriendelijk en leek plezier te hebben. We zijn enorm dankbaar dat er zo veel mensen op kwamen dagen en kijken er naar uit om jullie allemaal terug te zien in de toekomst. Voordat we later deze zomer van start gaan met onze wekelijkse evenementen, zullen we ook nog iets gaan doen in de KEI-week, hierover zal later meer informatie volgen.

Verder kun je vanaf nu op Facebook de foto’s bekijken die gemaakt zijn tijdens het evenement in het fotoalbum ‘LAN-party + Smash tournaments’: https://www.facebook.com/pg/GeAFairplay/photos/?tab=album&album_id=289238064950105

Leave a Reply

Be the First to Comment

avatar
  Subscribe  
Notify of